GreenWatt Energy Storage

GreenWatt helpt innoveren, groeien en bouwen aan de toekomst

Met onze uitgebreide ervaring in windenergie en energieopslag helpt GreenWatt je innoveren en groeien. Wij bieden oplossingen voor hernieuwbare energie en Battery Energy Storage Systems (BESS) om netcongestie te voorkomen. Als leverancier van BESS verzorgen we ook after sales service.

Met onze wortels in de pioniersdagen van windenergie en ervaring in bijna elke denkbare toepassing sindsdien, kan GreenWatt je helpen innoveren, groeien en helpt je bouwen aan de toekomst.

Maar onze expertise gaat veel verder dan alleen onze kennis en kunde in de windenergie. Ook energy storage heeft een belangrijke plek ingenomen in onze huidige activiteiten. 

Energieopslag

Hernieuwbare energie en effectieve energieopslag gaan hand in hand. Het vinden van de optimale vorm van energieopslag voor jou en/of jouw klanten kan logistieke en financiële uitdagingen oplossen.

Vandaar dat onze focus ligt op deze twee markten omdat we hier ruime ervaring mee hebben en ook over de benodigde netwerkcontacten beschikken. We denken graag mee over een de integratie van Battery Energy Storage System (BESS) in duurzame energiebronnen.

Ontzorgen

Als leverancier van BESS, zorgen we voor de after sales, inclusief reparaties en onderhoud. Wij zijn het eerste aanspreekpunt.

Integratie door middel van software kan extra risico’s met zich meebrengen, dus laat je ontzorgen en adviseren. Daarnaast is onze BESS compatibel met slimme software van andere partijen. Hierdoor kunnen we gebruik maken van bestaande oplossingen zonder extra risico’s te lopen.

Onze partner in BESS

We doen deze BESS-projecten niet alleen. Sinds april 2024 hebben we een partner gevonden waarmee we in staat zijn om grootschalige BESS-projecten te implementeren. Deze technologie, die elektrische energie tijdelijk op slaat in batterijen, is hard nodig om netcongestie in het elektriciteitsnet helpen te voorkomen.

Onze partner is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van energieopslagsystemen, variërend van kW/kWh-schaalsystemen voor minigrids tot MW/MWh-schaalsystemen die kunnen worden gekoppeld aan PV- of windenergieparken. De energieopslagsystemen zijn plug-and-play en worden geleverd met eigen energiebeheerplatform, dat de energieverdeling in realtime optimaliseert om de elektriciteitskosten te verlagen of de inkomsten voor onze klanten te verhogen.

More news

What can we do for you